Villkor

Villkor

Beställ gärna i god tid. Vi skulle vilja ha er beställning senast 3 vardagar före leverans. Men boka gärna tidigare då det underlättar för oss och vår planering.
Skulle ni vara ute i sista minuten så fixar vi även det, med reservation för att utbudet då kan vara begränsat. Exakt antal räcker det med om vi får dagen innan leverans .

Minsta beställning är 15 personer men självklart ingen regel utan undantag.

Din beställning kan du hämta hos oss på Sandsborgsvägen 52, Enskede, tre minuters bilväg från Skanstull vilket vi skulle föredra när det gäller beställningar, returgodset hämtar vi dock tillbaka kostnadsfritt.

Varm mat levereras i värmeskåp och vi lägger upp maten på fat eller i skålar av glas eller porslin eller engångsfat/skålar
Önskas leverans så kostar det 300:- innanför tullarna och närområdet. Större mängder där lätt lastbil behövs tar vi lite mera betalt för och ibland är vi snälla att bjuda på leveranskostnaden om det är i närområdet och ej under lunchtid.

Betalning: Sker kontant eller banköverföring och vid överenskommelse mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto. Vid order överstigande 20.000 kr debiteras 50%(privatkunder) 

Momsregler. Observera att 12% moms tillkommer på samtliga angivna priser gällande catering.
Vi reserverar oss mot eventuella pris- eller sortimentsförändringar.