BRA MAT TILL ERT FÖRETAG


Marknaden
i Stockholm är full av cateringföretag, men hur ska man egentligen göra för att hitta ett som är riktigt bra? Det vore ju tråkigt att stå där vid slutet av en trevlig företagsfest eller en konferens och känna att maten kanske inte har levt upp till förväntningarna.

Det är här vi kommer in i bilden och är ni ute efter ett cateringföretag som verkligen är lyhörd och vet hur viktig det är med bra service och kommunikation och som alltid sätter kundens bästa i fokus. Då är det till oss på Matborgen ni ska vända er till.

Vi har ett brett utbud av rätter, allt från mingelmat till trerättersmenyer och inte minst våra supergoda smörgåstårtor och ryska buffer  samt mingelmat är populära.

Här på hemsidan finner vi några förslag på rätter och menyer men allra helst vill vi skräddarsy maten efter era önskemål och prisbild till ert evenemang så ring eller e-posta oss så skriver vi ihop ett förslag till just er.

Vi har lång erfarenhet av matlagning och vet hur man lagar riktig god och genomtänkt mat där inget lämnas åt slumpen.
Så låt oss leverera till er nästa gång  vare det gäller matiga smörgåsar eller  en storslagen buffe så ska vi göra allt för att uppfylla era önskemål så att ni återkommer gång efter gång till oss. 

Viktigt är också att matlagningen känns omsorgsfull och genomtänkt. Det finns inget tråkigare än när maten känns oengagerad och kanske ihopslängd av trista halvfabrikat. Här görs allt på plats i med bra råvaror och alltid med stor kunskap och rutin.

Vi tar ansvar. Vi är ett litet familjeföretag med kollektivavtal – medlemmar i Visita och vi tar vårt sociala ansvar som företagare då vi har två funktionshindrade anställda, En döv och en synskadad.

Så är ni i behov av catering, ring oss på Tel. 070-780 94 19 eller skicka e-post till info@matborgen.se