Julbord 2018

 

Matborgen julbord

För två år sedan startade vi vad som kommer att bli en lång jultradition här på Matborgen.

Ett prisvärt traditionellt julbord lagat från grunden att avnjutas här på plats eller levereras till er.

Här trillas köttbullar, laxar gravas och kokas in, sillinläggningar görs, struvor och klenäter friteras, skinkan griljeras, Jansson och finska kålrotslådor görs i mängder och mycket mera av det som hör julen till, toppad med lite vegetariska alternativ och till samma pris som åren innan, 395:-, ink. Alkoholfri dryck(självklart har vi fullständiga rättigheter)

Vi vänder oss till större sällskap, företag, skolor, äldreboende, föreningar, organisationer m.fl  alla veckans dagar från 29:e november till 22:a december, som vill ha ett prisvärt julbord med trevlig, familjär service i fräscha handikappvänliga lokaler som ligger nära både t-bana och stan.
För mindre sällskap serverar vi julbord torsdag – lördag, men ring eller e-posta gärna om ni vill komma någon annan dag så är ni varmt välkomna om vi har flera bokningar den dagen. 
Så ta med er personal, släkten och vänner bjud på ett fantastiskt julbord som garanterat kommer att uppskattas långt in på det nya året. Vi tar in upptill 120 personer i vår matsal med terrass utanför samt 34 st i vår externa matsal.

Restaurangen har även stora mingelutrymmen som kan nyttjas om så önskas är handikappanpassad. Ni kan, om så önskas, abonnera hela Matborgen bara för er.

Vill ni så fixar vi scen, karaoke m.m. så det blir lite drag på julfesten också(underhållningen står ni för) och ni kan hålla på till 01.00 om så önskas.

Så varmt välkomna till oss och intaga ert julbord eller låt oss leverera till er.

 

En sittning. Torsdag och fredag. Två sittningar Lördagar.

Torsdagar, fredagar     18:00                   

Lördagar                      13:00 & 17:00

För barn kostar julbordet 

       2-6             75:-

        7-12          200-

        13 –          395:-

Ring eller e-posta gärna oss om ni vill boka eller har funderingar över något på:

Telefon: Tel 070-780 94 19 eller julbord@matborgen.se

 Väl mött önskar Jörgen Borg med personal.

 

Eftersom vi är bättre på att laga mat än att fota så ser vårt julbord mycket bättre ut än vad dessa bilder visar.