Minnesstund

Här på Matborgen vill vi inte att ni ska välja bort minnesstunden bara för att det känns för dyrt utan för oss är det viktigast att ni får ett fint och värdigt avslut av den bortgångne. Här kan ni själva boka er minnesstund hos oss eller låta begravningsbyrån göra det åt er. Vill ni bara boka lokal och ta med egen förtäring så går det bra.

Välkommen till oss

Kontakta oss på e-postadress info@matborgen.se
eller ring oss på 070-780 94 19

Minnesstundsmeny

På minnesstundsmeny hittar du vad vi erbjuder på våran meny för minnesstunder. Om du har funderingar eller egna förslag, hör gärna av dig så försöker vi ordna precis som du vill ha det.

Bara lokal

Vill ni bara boka lokal och ta med egen förtäring så går det bra(ej alkohol). Pris 150:-/person, (minst 30 st) Då dukar vi upp med vita dukar, blomster, minnesbord och  hjälper till med servering och uppläggning.Kaffe/te och alkoholfri dryck ingår också.

Minnesstundscatering

Önskar ni hålla minnesstunden hemma hos er själva eller i en annan lokal än den vi erbjuder så ordnar vi självklart catering. Vi tar med allt om det så önskas; både dukar, servetter, porslin, dricka och personal. Allt för ett tillägg på endast 65:-/person. Minsta antal är 25 personer.

Ring oss gärna för mera information eller varför inte besöka oss här på Sandsborgsvägen 52.

Rabatter

Betalning på plats med kort eller kontant – 5 %(gäller ej vid bokning enbart av lokal)

OBS. Vid minnesstund som varar efter 15.30 så tillkommer 25:-/person.(gäller ej om man bara bokat lokal)

 

 Vi kan ta upp till 120 personer i vår stora matsal som även har en stor terrass  i anslutning. Denna lokal finns att tillgå hela dagen om ni är många (då vi enbart har avhämtning för lunchgäster i så fall)eller upptill 60 personer, då vi drar för draperier så att ni inte störs så av övriga lunchgäster.

Självklart finns även trådlös mikrofon som underlättar när ni håller tal och är många i vår matsal samt högtalarsystem och projektor om något bildspel vill visas.

I vår externa matsal med viss vy mot minneslunden på Skogskyrkogården så kan vi ta in 32 personer hela dagen. 

Alla våra lokaler är lättåtkomliga och rymliga med hiss samt gott om toaletter varav två handikapptoaletter samt stort kapprum och sällskapsutrymmen bredvid.

Vi ligger bara 450 meter från Skogskyrkogårdens huvudentré så det är nära och lätt att ta sig till oss. Både med bil och till fots (bara gå under tunnelbanebron och följ gångvägen mellan T-banespåret och industriområdet så kommer du rätt in till oss).

Så vill ni få en trevlig minnesstund med god mat, lagad på plats av kunniga personer i fräscha och rymliga lokaler med personlig och trevlig service och med priser som alla har råd med så   är det till oss ni ska boka er minnesstund.