Minnesstund

Minnesstund.

Tycker du att andra tar bra betalt för minnesstunder??

Här på Matborgen vill vi inte att ni ska välja bort minnesstunden bara för att det känns för dyrt utan för oss är det viktigast att ni får ett fint och värdigt avslut av den bortgångne.

Här bokar ni in själva er minnesstund hos oss(ni kan ju alltid fråga begravningsbyrån om ni vill, men eftersom vi inte ger dom provision som brukligt,  kanske inte intresset är så stort).

Istället ger vi er den rabatten direkt om ni betalar i förväg eller med kort/kontant i samband med minnesstunden.  10% (ej alkohol) på våra redan prisvärda menyer, bra eller hur??   

Självklart fakturerar vi även dödsboet om så önskas.

Väljer ni även att vi enbart dukar upp med papperslöpare och pappersservetter istället för vita dukar och  tygservetter på våra fräscha bord så ges 10% rabatt på priset.

 

Uppdukat för minnesstund för drygt 80 personer.

 Vi kan ta upp till 150 personer i vår stora matsal som även har en stor terrass  i anslutning. Denna lokal finns att tillgå från ca: 13.00 eller tidigare för upptill 60 personer, då vi drar för draperier så att ni inte störs så av övriga lunchgäster.

Självklart finns även bärbar mikrofon som underlättar när ni håller tal och är många i vår matsal.

I vår externa matsal med viss vy mot minneslunden på Skogskyrkogården så kan vi ta in upptill 32 personer hela dagen.

Alla våra lokaler är lättåtkomliga och rymliga med hiss samt gott om toaletter varav två handikapptoaletter samt stort mingelutrymme om så önskas.

Vi ligger bara 450 meter från Skogskyrkogårdens huvudentre så det är nära och lätt att ta sig till oss. Både med bil och till fots(bara gå under tunnelbanebron och följ gångvägen mellan T-banespåret och industriområdet så kommer du rätt in till oss).

Så vill ni få en trevlig minnesstund med god mat, lagad på plats av kunniga personer i fräscha och rymliga lokaler med personlig och trevlig service och med priser som alla har råd med så är det till oss ni ska boka er minnesstund.

 

Jörgen Borg