Måndag 10/3
Helstekt fläskkotlett med rödvin och grönsakssky
Stekt salt sill med löksås
Korvspett med purjolökspotatis och coleslaw

Tisdag 11/3
Stekt fläsk med raggmunk eller bruna bönor
Timjan och currypanerad kycklingfile
Ångkokt fiskfile med kapris och rödbetor

Onsdag 12/3
Bacon och ”parmesan”späckad köttfärslimpa
Kaviar och dillfylld strömming med mos
Stekt ris med kyckling, grönsaker och kropek

Torsdag 13/3
Mustig köttgryta med paprika, tomat och lök
Bräckt falukorv med stuvade makaroner
Fiskgratäng med sparris och räkor
Torsdagar – bjuder vi alltid på efterrätt

Fredag 14/7
Lammfärsbiff med råstekt potatis och vitlökssmör
Äggpanerad fiskfile med tomat och basilikasås                                                                Stekt lever med lök

Categories: