OM MATBORGEN

Riktigt god mat lagad från grunden är det som hela vår verksamhet vilar på. Det i kombination med riktigt bra service och flexibilitet har gjort oss till ett självklart val för många som söker catering till sitt företag eller för privata evenemang i Stockholm. Vi vill alltid att du som kund ska bli riktigt nöjd och att alla gäster ska få mat som smakar riktigt bra och gör alla mätta och belåtna. Vi lagar nästan all vår mat från grunden och de enda helfabrikat som kommer över tröskeln är buljong.

Utöver catering bedriver vi en mycket populär lunchrestaurang där det alltid finns ett flertal goda rätter att välja mellan samt en fräsch salladsbuffé. Soppa, dryck och kaffe ingår också i lunchen.

För oss är det viktigt att alla får vara en del av samhället. Därför tar vi ansvar genom att anställa personer med bland annat hörsel- och synskador. Det fungerar alldeles utmärkt och vi är mycket glada över att få bidra till nya möjligheter för individer som annars kan ha svårt att ta sig in på arbetsmarknaden.

Matborgen har kollektivavtal med Visita.

För att minimera vår miljöpåverkan är vi noga med att källsortera allt material vi hanterar, inklusive att skicka fett och olja till återvinning. Vi har rutiner för att minska på mängden el och vatten som vi använder och även för att hålla ner mängden rengöringsmedel vid städning. Transporter planeras noga för att vi ska slippa åka i onödan och gör även inköp så få gånger som möjligt i veckan genom att noga planera vad vi behöver för varje cateringuppdrag och i vår restaurangverksamhet.

Väl mött

Önskar Jörgen Borg

med personal.