Matborgens Julkorgar

∼ äkta Stockholmshantverk ∼

Köpa julklapp till personalen eller nära och kära?

Varför inte köpa våra kvalitetskorgar, fint inslaget i cellofan och band. 

I samarbete med synskadade i  Stockholmsområdet som binder dessa korgar på sin fritid så fyller vi dem med passande innehåll. 

Så varför inte passa på att köpa riktiga kvalitetskorgar som håller och ser snygga ut i många år framåt och är ett blickfång både på hyllan eller köksbordet och kan användas till nästintill allt. Korgarna är gjorda av peddigrotting och bambu på plywoodbotten.

Lite dyrare – men riktigt hantverksarbete.

Servettkorgen

 

Fylld med 1 kg kvalitetsgodis i papper såsom plopp, twix, marabou m.m samt 1 förpackning servetter inslaget med cellofan och rosett. Storlek ca 20 x 20 cm Pris 495:-

Hjärtkorgen

En vacker bunden korg i form av ett hjärta, här fås den med en julig blomgrupp med 4-5 olika blommor, juldekoration och inslaget i cellofan och när julen är över så har ni en vacker korg att ställa på bordet eller hyllan och kan  fylla med allt från godis, bröd och mycket annat.                         Storlek ca 25×25 cm  Pris 545:-

 

Pris servettkorg utan godis 350:- , Hjä’rtkorg utan blommor  395:-

Priser ink. moms.

Vid beställning av minst 10 korgar så levererar vi utan kostnad i Stockholms Stad eller så går det bra att hämta hos oss i Enskede.