Måndag 17/3
Panerad ostfylld skinkschnitzel med persiljesmör
Chili con carne med gräddfil
Ugnsbakad fiskfile med nöttäcke och kaviarcreme

Tisdag 18/3
Stekt fläsk med raggmunk eller stuvade grönsaker
Gräddstuvad viltskav med kantareller
Fiskgratäng med krabbkött och vittvinssås

Onsdag 19/3
Italienskkryddad nötfärsbiff med tomatgräddsky
Fisk och skaldjursgryta med aioli
Honungsglaserade revbenssjäll med äpplen

Torsdag 20/3
Biff stroganoff med ris
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Stekt fiskfile med remouladesås
Torsdagar – bjuder vi alltid på efterrätt                                                                                                  

Fredag 21/7
Helstekt fläskfile med potatisgratäng
Bratwurst  med potatissallad                                                                   Stekt makrill med spenatrisotto                                                                             

Categories: